Tyxo.bg counter
 » Нов курс по Аржентинско Танго за начинаещи от 13 септември с Добри и Мира

Нов курс по Аржентинско Танго за начинаещи от 13 септември с Добри и Мира

Нов курс по Аржентинско Танго за начинаещи от 13 септември с Добри и Мира

Направи своите първи стъпки в най-емоционалния танц! Научи какво означава прегръдка, как двама души се движат в едно цяло с музиката и защо тангото се е превърнало в символ на страстта.

Новият ни курс за начинаещи започва на 13 септември.

Отговорите на тези въпроси можете да преживеете в Tango & Pepper Studio. Без значение дали някога сте танцували или не, Добри и Мира ще Ви дадат нужното, за да усетите магията на Аржентинското Танго, да изразите вашата емоционалност и да комуникирате чрез невербалния език на танца.

Каним Ви да направите първите си стъпки в Аржентинско Танго с много забавление, във вдъхновящата атмосфера на Tango & Pepper Studio – мястото за танго и приятни моменти в София.

В курса за начинаещи ще научите упражнения за баланс, координация, позиция на тялото, движещата енергия, ходене в танго, роля на водещ и роля на следващ, контакт и комуникация, правила на движение и навигация на дансинга, музикалност и ритъм, както и основните опорни точки.
Ще имате възможност да пробвате вашата музикалност и доверие, да видите танго демонстрации и да срещнете нови близки хора.

Начало:13 септември
Дни: всеки вторник и четвъртък от 19:00 до 20:30ч
Продължителност: 3 месеца /24 последователни посещения/
Преподаватели: Добри и Мира

Записвания на:
info@tangoandpepper.com; 0878745263; 0887384963

© 2013 Tango&Pepper Studio. All Rights Reserved. | Facebook Like our Facebook Fan Page | Friends | by Veronique | View in English Up