Tyxo.bg counter
 » Аржентинско Танго за абсолютно начинаещи от 12 януари 2016

Аржентинско Танго за абсолютно начинаещи от 12 януари 2016

За страстно начало на 2016, подарък за любими хора или за себе си! Отстъпка 10% за всички карти и ваучери закупени преди 18 декември!

Първи стъпки в най-емоционалния танц!

Какво означава прегръдка, как двама души се движат в едно цяло с музиката и защо тангото се е превърнало в символ на страстта?

Отговорите на тези въпроси можете да преживеете в Tango & Pepper Studio. Без значение дали някога сте танцували или не, Добри и Мира ще Ви дадат нужното, за да усетите магията на Аржентинското Танго, да изразите вашата емоционалност и да комуникирате чрез невербалния език на танца.

Каним Ви да направите първите си стъпки в Аржентинско Танго с много забавление, във вдъхновящата атмосфера на Tango & Pepper Studio – мястото за танго и приятни моменти в София.

В курса за начинаещи ще научите упражнения за баланс, координация, позиция на тялото, движещата енергия, ходене в танго, роля на водещ и роля на следващ, контакт и комуникация, правила на движение и навигация на дансинга, музикалност и ритъм, както и основните опорни точки.
Ще имате възможност да пробвате вашата музикалност и доверие, да видите танго демонстрации и да срещнете нови близки хора.

Начало: 12 януари
Дни: всеки вторник и четвъртък от 19:00 до 20:30ч
Продължителност: 3 месеца /24 урока до 5 април/
Преподаватели: Добри и Мира
Информация за цени можете да намерите ТУК

Записвания на:
info@tangoandpepper.com; 0888352424

© 2013 Tango&Pepper Studio. All Rights Reserved. | Facebook Like our Facebook Fan Page | Friends | by Veronique | View in English Up