Tyxo.bg counter
 » от 8 януари 2015 – нова група за абсолютно начинаещи по Аржентинско Танго

от 8 януари 2015 – нова група за абсолютно начинаещи по Аржентинско Танго

от 8 януари 2015 – нова група за абсолютно начинаещи по Аржентинско Танго

Коледен подарък опакован в емоция или какво означава прегръдка, как двама души се движат в едно цяло с музиката и защо тангото е танц на страстта?

Отговорите на тези въпроси можете да преживеете в Tango & Pepper Studio. Без значение дали някога сте танцували или не, нашите преподаватели ще Ви дадат нужното, за да усетите магията на Аржентинското Танго, да изразите вашата емоционалност и да комуникирате чрез невербалния език на танца.

Каним Ви да направите първите си стъпки в танго с много забавление във вдъхновящата атмосфера на Tango & Pepper Studio – мястото за танго и приятни моменти в София.

В курса за начинаещи по Аржентинско Танго ще научите упражнения за баланс, координация, позиция на тялото, движещата енергия, ходене в танго, роля на водещ и роля на следващ, контакт и комуникация, правила на движение и навигация на дансинга, музикалност и ритъм, както и основните опорни точки.
Ще имате възможност да пробвате вашата музикалност и доверие, да видите танго демонстрации и да срещнете нови близки хора.

Целта на курса е да даде възможност на всеки участник да овладее основната техника на танца до степен да може да импровизира и танцува свободно, да стане по-спонтанен, отворен и отговорен към другите, да придобие основни умения и похвати за по-нататъшното си развитие в танца.

Начало: 8 януари
Дни: всеки вторник и четвъртък от 20:30 до 22:00ч
Продължителност: 3 месеца
Преподаватели: Добри и Мира

Информация за цени можете да намерите ТУК

Записвания на:
info@tangoandpepper.com; 0888352424

Н.Б. Записването е желателно по двойки, но е възможно и самостоятелно.

♥ ♥
tangoandpepper.com

Започнете с курс за начинаещи в София и продължете във вълнуваща екскурзия до корените на Аржентинското Танго в Буенос Айрес!Повече информация ТУК

© 2013 Tango&Pepper Studio. All Rights Reserved. | Facebook Like our Facebook Fan Page | Friends | by Veronique | View in English Up