Tyxo.bg counter
 » Нов курс за абсолютно начинаещи по Аржентинско Танго от 30 септември

Нов курс за абсолютно начинаещи по Аржентинско Танго от 30 септември

Нов курс за абсолютно начинаещи по Аржентинско Танго от 30 септември

Искате да научите танго, да разберете какво означава прегръдка, как двама души се движат в едно цяло с музиката и как тангото отразява живота?

Отговорите на тези въпроси можете да преживеете в Tango & Pepper Studio. Без значение дали някога сте танцували или не, нашите преподаватели ще Ви дадат нужното, за да усетите магията на Аржентинското Танго, да изразите вашата емоционалност и да комуникирате чрез невербалния език на танца.

Каним Ви да направите първите си стъпки в танго с много забавление във вдъхновящата атмосфера на Tango & Pepper Studio – мястото за танго и приятни моменти в София.

В курса за начинаещи по Аржентинско Танго ще научите упражнения за баланс, координация, позиция на тялото, движещата енергия, ходене в танго, роля на водещ и роля на следващ, контакт и комуникация, правила на движение и навигация на дансинга, музикалност и ритъм, както и основните опорни точки.
Ще имате възможност да пробвате вашата музикалност и доверие, да видите танго демонстрации и да срещнете нови близки хора.

Целта на курса е да даде възможност на всеки участник да овладее основната техника на танца до степен да може да импровизира и танцува свободно, да стане по-спонтанен, отворен и отговорен към другите, да придобие основни умения и похвати за по-нататъшното си развитие в танца.

Начало: 30 септември
Дни: всеки вторник и четвъртък от 20:30 до 22:00ч
Продължителност: 3 месеца

Информация за цени можете да намерите ТУК 

Записвания на:
info@tangoandpepper.com; 0888352424

Н.Б. Записването е желателно по двойки, но е възможно и самостоятелно.

♥ ♥
tangoandpepper.com

© 2013 Tango&Pepper Studio. All Rights Reserved. | Facebook Like our Facebook Fan Page | Friends | by Veronique | View in English Up