Tyxo.bg counter
 » Танго уикенд с Martin Ojeda y Laisa Souza

Танго уикенд с Martin Ojeda y Laisa Souza

От 31 май до 2 юни ни очаква уикенд с
едни от звездите на Танго сцената 

 Martin Ojeda & Laisa Souza

 

Flyer-1

 

Уроците са с предварително записване.

Цени:
* Пакет – 6 урока + практика 180 лв
* Пакет за двойка – 6 урока + практика 300 лв
* Дамска техника – 30 лв
* 1 урок – 30 лв
* 1 урок за двойка – 50 лв
* Практика “Енроскадисимос” – 20 лв
* Милонга с шоу – 15 лв

NB: Practica Enroscadisimos е за всички, които са посетили уроците на Мартин и Лаиза. Повече за концепцията на практиката и тях самите можете да разберете от интервюто и информацията по-долу.

Локации: всички уроци ще се провеждат в Tango & Pepper Studio, съботната милонга с шоу ще бъде в залата на tango.bg /Чехословашки Клуб, ул.Кракра 15/

За Мартин и Лаиза:

Martin-Ojeda

Мартин танцува танго от 20 години. Опитът му е базиран на класически и съвременен танц, което му позволява да развие собствен стил с перфектна техника и есенцията на милонгеро традициите. Той е победител в 1вия шампионат в категория Танго Салон от “Solo Tango”.

Започва кариерата си като професионален танцьор в известните танго компании: “Copes Tango” като главен танцьор редом с Juan Carlos Copes и Johana Copes; “Fascination of Tango”; “Mora Godoy” с шоуто Tango Emotion.

След това се установява като танго преподавател и перформър между Аржентина и турове в Европа и Азия.

В Буенос Айрес той работи като учител и академичен директор на “Mora Godoy Studio” и създава “Ballet Mora Godoy” заедно с Eliana Sanchez. Поканен е в журито на Mundial of Tango Buenos Aires редица пъти, а неговият танц открива 3-ти Metropolitan Championship. Също така, той е в журито на Tango Championships и Festival International на Колумбия.

Като хореограф, Мартин работи сред най-добрите, създавайки шоутата: “Tango excitement” и “Fatal Tango” с Moira Godoy, “South-Facing Tangos” с Maximiliano Guerra и “Copes, Tango Copes” с Juan Carlos Copes.

Заедно с Johana Copes създават Festival International “Bailemos Tango” и Tango Company “Arrabaleros”.

Мартин Охеда е Арт Директор и хореограф на павилиона на Аржентина в EXPOSHANGHAI 2010 и EXPOCOREA 2012, като неговата компания е избрана да изпълни финалното шоу за закриване на двете най-важни Експо в света.

 

Laisa-SouzaЛаиза започва да тренира като професионален танцор преди 11г в Dance School “Escola de dança Oito Tempo” в нейния роден град Curitiba, където след това, тя работи като преподавател и перформър в училището “Dança de Salão”.

Паралелно, тя завършва магистърска степен на класически и съвременен танц във Faculty of Arts do Paraná и участва на турне в Бразилия с компанията “Oito Tempo”.

През 2008 се мести в Буенос Айрес, за да учи Фолклор и Танго в Univerсity of Arts (IUNA).

След завършването си, Лаиза се присъединява към  “Compañia Federal de Danzas” в Буенос Айрес, участва в шоуто “Si no te amase” режисирано от Junior Cervila; “Voz Tango” на Verónica Salmeron и “Salsamba”.

Лаиза е и финалист в 3 категории на Metropolitan Championship 2013 Buenos Aires.
В продесионалната си кариера тя има участия в Европа, Азия и Южна Америка за последните 10 години.

Видео:

Tango “Patetico”

Tango “Buscandote”

Tango Improvisation “Dos Fracasos”

Tango Salon Ritmico “Pensalo Bien”

© 2013 Tango&Pepper Studio. All Rights Reserved. | Facebook Like our Facebook Fan Page | Friends | by Veronique | View in English Up