Tyxo.bg counter
 » Предварителни Танго Семинари във Варна и Бургас

Предварителни Танго Семинари във Варна и Бургас

Имаме удоволствието да ви съобщим, че на 30 и 31 Юли Варна и Бургас ще имат възможността да загреят за Black Sea Tango Marathon Holiday, Kaliakria /1-8 Aвгуст / с предварителни Танго Семинари с гостите на маратона Carlos y Rosa Forte-Berg и Luca Lamberti & Ivajla Ivanova. Повече информация за преподавателите по-долу.

Семинарите ще бъдат, както следва:

ВАРНА – CARLOS & ROSA FORTE-BERG

Събота 30 Юли

Енергия и Динамика. Основни техники в двойката. Позиция на тялото, баланс и връзка в двойката, роля на водещ и следващ. Как да използваме енергията по правилния начин, за да бъдем като едно цяло и да изпълним движенията с динамика и свобода.
11:00 – 12:15 – Част I
12:30 – 13:45 – Част II

Неделя 31 Юли

Основи на импровизацията или как да импровизираме с основните елементи в танго.
Caminatas – Ходене
Paradas – Стопове
Ochos – Различни видове
Sacadas – Основни видове
15:30 – 16:45 – Част I
16:55 – 18:10 – Част II

 

Музикалност & Ритъм. Тълкуване на прости ритмични модели. Основни познания за музикално изграждане на един танц
18:30 – 19:45

Семинарите са базирани на постепенно усвояване, поради което са подходящи за всички нива.

Пакетна цена за 5 урока: 65 лв.
Цена 1 урок: 15 лв.

За записване за семинарите на: 0889 95 75 04 и 0888 35 24 24
Ивайла и Вера

БУРГАС – LUCA LAMBERTI & IVAJLA IVANOVA

Неделя – 31.07

14:00 – 15:15 – Основни положения на оста в танго – позиция на тялото, връзка с партньора, роля на водещ и следващ, подвижност на оста, малки колгади и волкади.

 

15:20 – 16:35 – Видове бариди и сакади – техника

16:50 – 18:05 – Музикалност и ритъм – използване на ритъма, основни похвати за импровизация и игра с музиката.

 

 

18:10 – 19:25 – Лесно запомнящи се комбинации, приложими на дансинга.

Семинарите са предназначени за всеки, който иска да задълбочи познанията и уменията си, относно възможностите на оста и ролята водещ-следващ като инструменти за хармоничен танц, да развие по-добра чувствителност към партньора и по- добра координация, да придобие сигурност, увереност и ловкост на дансинга чрез начините за импровизация.
Семинарите са базирани на постепенно усвояване, поради което са подходящи за всички нива.
Пакетна цена за 4 урока: 50 лв.
Цена 1 урок: 15 лв.

За записване за семинарите на: 0889 95 75 04 и 0888 35 24 24
Ивайла и Вера

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА УЧИТЕЛИТЕ:

Карлос и Роса Форте-Берг

Карлос и Роса възприемат себе си като артисти израснали в творческа и изобретателна среда, в която всеки танц е възможност да се създаде уникално и автентично произведение на изкуството.


Идвайки от две различни култури / Буенос Айрес и Австрия / те се срещат в Ню Йорк през 1999 и още в първия танц се усещат като творчески тандем. Креативност, спонтанност, елегантност, динамика и енергия изпълват техния танц и преподавателски подход.

Двойката излъчва истинска страст към Танго. Те никога не използват заучени пози или движения, с които да впечатлят публиката, а истинско отдаване и хармония между двама души, които се движат като едно цяло, излъчвайки истинска любов един към друг.

От 2000 година те са участвали в редица фестивали и международни класове в САЩ, Буенос Айрес, Франция, Полша, Германия, Испания, Италия, Австрия, Унгария, Словакия, Чехия, България и др. Те с успех са хореографирали и са танцували за много филми, шоу и театрални продукции, както и са организирали големи събития като Първия Costa Blanca Tango Festival през 2007 и техния настоящ проект : the PASIONAL TANGO CLUB от 2000 г.

След срещата си в Ню Йорк през 1999 Карлос и Роса минават през Париж, женят се в Буенос Айрес през 2002, след това отново се завръщат в Ню Йорк, 2003-2008 Париж, после Коста Бланка Испания, като накрая се устройват във Виена. Във всички тези части от света те стават главен фактор за създаването на техни Танго Академии: Pasional Tango Club.

VIDEOS:

Carlos & Rosa Forte-Berg – Energia Hermosa

Carlos & Rosa Forte-Berg – Patetico

Carlos & Rosa Forte-Berg in Barcelona

LUCA LAMBERTI

Лука Ламберти започва да танцува Танго през 2000 година, а през 2005 прави дебюта си като Танго DJ в Рим. Основава собствено студио, в което преподава уникалния си стил и непрекъснато пътува до Берлин, Лондон и Стокхолм, където прави редовни семинари.

Intensive Nuevo Technique Workshop with Mazen Kiwan & Luca Lamberti

Той е официален DJ на фестивалите Tango Camp – Италия, Гърция, Швеция и основен гост на Festival Gustavo e Giselle Palermo, Siciliatangofestival, Arealidades Stockolm, X-tango festival Rome, Istanbul and Ankara Festival .

От 2009 година Лука Ламберти е организатор на Tango Camp Italy.

VIDEOS:

Luca Lamberti & Stefanie Clausen

© 2013 Tango&Pepper Studio. All Rights Reserved. | Facebook Like our Facebook Fan Page | Friends | by Veronique | View in English Up