Tyxo.bg counter
 » ***Уроци по аржентинско танго***

***Уроци по аржентинско танго***

 Сезон 2022г. / 2023г.

 

Нoва серия от уроци по Танго за средно напреднали с 

Ваня и Майк ще стартира на 06.04.2023г.

Всеки четвъртък от 19:30 до 20:30ч

 

 

 

 

Нова серия от уроци “Работа по основни танго елементи и фигури” с Наталия и Мартин

*Подходящ за начинаещи 2ро ниво/ всички които вече имат някакъв базов опит и познания

Всеки понеделник от 19:30 до 21:00ч

 

 

“Танго лаборатория за среднонапреднали и напреднали” с Добри и Mария 

Всеки вторник от 20:00 до 21:00ч.

 

 

==============================================

 

 

Уроци по аржентинско танго за начинаещи

Искате да научите танго, да разберете какво означава прегръдка, как двама души се движат в едно цяло с музиката и как тангото отразява живота?

Отговорите на тези въпроси можете да преживеете в Tango & Pepper Studio. Без значение дали някога сте танцували или не, нашите преподаватели ще Ви дадат нужното, за да усетите магията на Аржентинското Танго, да изразите вашата емоционалност и да комуникирате чрез невербалния език на танца.

Каним Ви да направите първите си стъпки в танго с много забавление във вдъхновящата атмосфера на Tango & Pepper Studio – мястото за танго и приятни моменти в София.

В курса за начинаещи по Аржентинско Танго ще научите упражнения за баланс, координация, позиция на тялото, движещата енергия, ходене в танго, роля на водещ и роля на следващ, контакт и комуникация, правила на движение и навигация на дансинга, музикалност и ритъм, както и основните опорни точки. Ще имате възможност да пробвате вашата музикалност и доверие, да видите танго демонстрации и да срещнете нови близки хора.

Н.Б. Записването е желателно по двойки, но е възможно и самостоятелно.

 

 

 

Tango & Pepper ПРАКТИКА – за всички нива

Всеки четвъртък от 20:30 до 22.30ч.

 

 

 

***Tango & Pepper предлага индивидуални уроци по танго, подготовка за сватбени танци и участия на професионални танцьори в различни събития*** За повече информация: info@tangoandpepper.com; +359 888188833

 

Информация за гостуващи танго преподаватели и специални семинари ще бъде публикувана допълнително в новини и във Facebook.

Вижте нашата програма на часовете и актуалните цени тук.

 

© 2013 Tango&Pepper Studio. All Rights Reserved. | Facebook Like our Facebook Fan Page | Friends | by Veronique | View in English Up